Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. - Podrobnosti

Svet na dlani

V tej e-knjigi so opisana moja najlepša potovanja. Na Papui Novi Gvineji sem se na karnevalu pomešal med domačine in obiskoval oddaljene hribovite vasice. V Avstraliji sem spoznaval neskončnost rdeče pustinje. Na poti na Bahame sem se nekaj časa potepal po Floridi. Zaradi morskih psov kitovcev sem se odpravil v Džibuti. V severni Afriki sem odkrival Tunizijo in Maroko, kjer sem si v Sahari privoščil spanje v hotelu "s tisoč zvezdicami". V srednji Ameriki sem odkrival Panamo in se odpravil na potope sredi Pacifika. V Indonezijo sem se kar dvakrat vrnil. V tej deželi sem srečal največ srečnih domačinov. Še posebej veselo je bilo, ko sem obiskal šolo. Na Azorih sredi Atlantika pa sem občudoval neskončno modrino oceana, pod in nad površino. Si vznemirjen? Enostavno se mi pridruži na mojih potovanjih.

V predogledu je na voljo 14 naključnih strani e-knjige, ki sicer obsega 145 strani. Nakup e-knjige v željenem formatu lahko opraviš z izbiro ustreznega gumba.


Cena brez DDV: 4.99€